In veel gevallen kan je een kleine deuk verhelpen met een spotrepair.

Hoe gaat een spotrepair in zijn werk?

Spotrepair is een methode om kleine beschadigingen of oneffenheden op een oppervlak te repareren zonder het gehele oppervlak opnieuw te moeten behandelen. In veel gevallen kun je een kleine deuk al verhelpen door middel van spotrepair. 

Deze techniek wordt vaak gebruikt in de autoreparatie-industrie om kleine deuken of krassen op de lak van een auto te verwijderen. Het doel van spotrepair is om het uiterlijk van het oppervlak te verbeteren, zonder dat het hele oppervlak opnieuw hoeft te worden gespoten of gepolijst.

Er zijn verschillende manieren om spotrepair te doen, afhankelijk van de omvang en het type beschadiging. Sommige methoden omvatten het gebruik van speciale lak verharders, vulstoffen of polijstmiddelen om de oneffenheid te verwijderen. 

In sommige gevallen kan het nodig zijn om de beschadigde lak te verwijderen en een nieuwe laag aan te brengen om het gewenste resultaat te behalen.

Aanvullende voordelen van spotrepair

Spotrepair is een kosteneffectieve manier om kleine beschadigingen op te lossen zonder dat het hele oppervlak opnieuw hoeft te worden behandeld. Het is wel belangrijk om te onthouden dat deze techniek alleen geschikt is voor kleine beschadigingen en niet voor grotere reparaties.

Wil je voorbeelden zien van onze reparaties? Bekijk onze portfolio.

Is deze reparatie niet geschikt voor jouw auto? Kijk dan naar uitdeuken zonder spuiten.


Wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op.