Bij een hagelbui kan er veel schade ontstaan aan je auto. Goed nieuws, hagelschade herstellen is relatief eenvoudig te verhelpen.

Je auto is na een herstelprocedure weer als nieuw.

Hoe gaan wij te werk om een hagelschade te herstellen?

Allereerst nemen we de schade op. Bij hagelsschade is vaak het vervelende dat het over de hele auto te vinden is. En dat er dus niet maar een gedeelte van je auto herstelt moet worden.

Ik leg je duidelijk uit hoe we jouw schade kunnen herstellen en maak een berekening van de kosten. Vooraf krijg je een offerte voor jouw te herstellen hagelschade. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Gelukkig is hagelschade in veel gevallen voor honderd procent te herstellen en kunnen de kosten dankzij ‘uitdeuken zonde spuiten‘ relatief laag blijven. We zullen in alle gevallen proberen het op deze manier op te lossen. Heel soms zijn de putten dieper en moeten we toch overgaan tot het opvullen van de deuken en overspuiten.

Staat je auto vaak onder bomen geparkeerd? Dan kun je na verloop van tijd ook zien dat er door eikels of dennenappels eenzelfde soort schade ontstaat. Deze is op gelijke manier te verhelpen.

Heeft jouw auto eikelschade of hagelschade? Neem dan nu contact op, zodat wij samen uw schade kunnen doornemen, een uitgebreide uitleg te krijgen en een duidelijke offerte.