Hagelschade aan een auto kan optreden wanneer er harde hagelstenen vallen tijdens een hagelbui of wanneer jouw auto onder een boom staat geparkeerd en eikels of dennenappels opvangt. Deze hagelstenen, eikels en dennenappels kunnen leiden tot deuken in de carrosserie, gebroken ruiten en beschadiging aan het lakwerk.

Als uw auto hagelschade heeft opgelopen, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren door een professioneel bedrijf om verdere schade te voorkomen. Om hagelschade aan uw auto te verminderen, is het aanbevolen om de auto in een garage te parkeren of onder een afdak te zetten tijdens een hagelbui. Als dit niet mogelijk is, kunt u de auto bedekken met een deken of een andere beschermende laag om de hagelstenen tegen te houden. 

Hoe gaan wij te werk om een hagelschade te herstellen?

Allereerst nemen wij de schade op. Bij Hagelschade is vaak het vervelende dat het over de hele auto te vinden is. En niet op een klein oppervlak van een auto.

Vooraf zal ik een berekening maken van de kosten op basis van de werkzaamheden die wij moeten verrichten om de schade aan jouw auto te herstellen. Op deze manier verwachten wij dat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Hagelschade is in veel gevallen voor honderd proces te herstellen en kunnen de kosten relatief laag blijven. 

Staat je auto vaak onder bomen geparkeerd? Dan kun je na verloop van tijd ook zien dat er door eikels of dennenappels eenzelfde soort schade ontstaat. Deze is op gelijke manier te verhelpen.

Heeft jouw auto eikel schade of hagelschade? Neem dan nu contact op, zodat wij samen uw schade kunnen doornemen, een uitgebreide uitleg te krijgen en een duidelijke offerte.